Finke oiljax logo

Newsletter       BINE ATI VENIT!


       Istoricul firmei Finke Mineralolwerk Gmbh Germania


       Societatea Finke Mineralolwerk GmbH a fost infiintata in anul 1884 de catre Emil Finke, un tanar intreprinzator de numai 26 de ani, la acea vreme. Pe fondul dezvoltarii industriale sustinute in epoca, aceasta initiativa s-a dovedit inspirata, astfel incat afacerea a fost preluata succesiv in timp de mostenitorii acestuia care au reusit sa o dezvolte in permanenta, in ciuda devastarilor produse de cele doua razboaie mondiale.

       Astfel, in 1955, a fost inaugurata prima unitate de productie moderna, in Bremen, Grosse Riehen nr.10, unitate ce produce si in prezent.

       Anii ’70 au reprezentat o expansiune sustinuta, atat la nivel national, prin deschiderea de puncte proprii de livrari, cat si international. Dupa reunificarea Germaniei, au fost deschise trei noi puncte de lucru si a inceput colaborarea cu parteneri din Cehia, Slovacia, Romania, Liban, Bulgaria, Rusia si China.

       In anul 2002 a fost luata decizia strategica de asociere la grupul Hoyer, in consecinta s-a inaugurat in cel mai scurt timp actuala capacitate de productie din Visselhovede, investitie tip “green-field” , fiind una din cele mai moderne din Germania. Cu o suprafata de depozitare de peste 3.000 mp si cu 7 rezervoare de cate 20.000 litri fiecare, aceasta unitate de productie este capabila sa produca peste 70.000 tone de lubrifianti anual.

In prezent se comercializeaza peste 1000 de repere patentate. Compania Finke Mineralolwerk GmbH detine rezervoare de suprafata si subterane cu o capacitate de stocare de peste 5.000.000 de litri avand posibilitatea de a produce zilnic 500 tone de lubrifianti auto si industriali, agenti de racire, produse emulsionabile si produse finite fiind in masura sa satisfaca nevoile clientilor.

      

     


 

Gama de produse Finke Aviaticon include uleiuri de motor, transmisie si hidraulice de inalta performanta produse si ambalate in Germania, in concordanta cu cele mai stricte si severe standarde de calitate.

Uleiurile hidraulice sunt uleiuri de extrema presiune de inalta performanta, create special pentru sistemele si utilajele hidraulice din fabrici, masini si unelte industriale, platforme de ridicare si prese. 

Sisteme hidraulice care functioneaza in conditii de temperaturi si presiuni mari. Rulmenti si mecanisme multifunctionale.

Sisteme hidraulice cu circuite de control si comanda de mare sensibilitate, care functioneaza in conditii de temperaturi si presiuni ridicate. 

Uleiuri pentru transmisie si compresoare potriviți mai multor producători de utilaje din industria prelucrării maselor plastice.
Gama de vascozitati propusa: 32; 46 si 68.

Vaselinele speciale si de uz general Finke Aviaticon sunt unsori avand la baza uleiuri minerale sau sintetice atent selectionate, cu tehnologii de fabricatie moderne, ce asigura o calitate si performante deosebite intr-o varietate mare de conditii de operare in industria maselor plastice.

 

Finke Oil srl Constanta

Reprezentant zonal exclusiv in Dobrogea

Finke oil team

 

jax logo


Copyright 2006-2009 Finkeoil srl. Toate drepturile rezervate.

Designed by GREENSOFT Computers