Finke oiljax logo

Newsletter

Termeni si condiţii de utilizare www.finkeoil.ro / FinkeOilTeam

Site-ul www.finkeoil.ro este proprietatea sc Finke Oil srl. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.finkeoil.ro , numit generic in continuare FINKE OIL.

Accesul si utilizarea site-ului  www.finkeoil.ro , a paginilor de facebook Finke Oil Team , Finke Oil Romania ,  Bucovina Green Land , Honey Bee Romania , a paginilor din brosura de promovare Cucina Latina, a materialelor de promovare online personalizate se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului si a paginilor de facebook, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

1. ACCES

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii generale si tehnice despre produsele comercializate de catre sc Finke Oil srl. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

Sc Finke Oil srl ofera acces liber la site-ul www.finkeoil.ro , paginile de facebook Finke Oil Team , Bucovina Green Land , Organic Honey Bee Romania , brosura de promovare Cucina Latina si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de sc Finke Oil srl sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu sc Finke Oil srl.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea sc Finke oil srl.

Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al sc Finke oil srl, sc Finke oil srl nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat si isi rezerva dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil.

Sc Finke oil srl sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi ("link"-uri) catre alte pagini sau resurse. Sc Finke Oil srl nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Sc Finke Oil srl nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Sc Finke Oil srl prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Sc Finke Oil srl isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace  utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita sc Finke Oil srl sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

3. REGULI DE UTILIZARE:

Nu sunt permise:

- copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site, site-uri partenere sau alte pagini online de promovare facebook, youtube;

- incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;

- folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale ("spamming") sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Sc Finke Oil srl va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Sc Finke oil srl isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

Sc Finke oil srl nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

Sc Finke oil srl poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

5. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:

- utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Sc Finke oil srl se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

Sc Finke oil srl nu ofera nici o garantie ca:

- informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra

- serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori,

- rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere,

- calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele

- orice eroare de program va fi corectata.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.

Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul Sc Finke oil srl sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

6. LIMITAREA RASPUNDERII

Sc Finke oil srl nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile rezultand din:

- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;

- costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe site-ul Sc Finke oil srl;

- acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;

- declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;

- orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de Sc Finke oil srl, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa office@finkeoil.ro.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Sc Finke oil srl nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

7. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului Sc Finke oil srl pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.

Sc Finke oil srl se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

Sc Finke oil srl nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

www.finkeoil.ro  foloseste "cookies" pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin nici un fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.

Pe site-ul www.finkeoil.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori sau colaboratori;

Tags: lubrifianti auto, lubrifianti industriali, lubrifianti autoturisme, autoturisme, industrie, uleiuri auto, uleiuri industriale, uleiuri hidraulice, uleiuri prelucrari, uleiuri transmisie, uleiuri servodirectie, servo, uleiuri transmisii mecanice, vaselina, vaseline speciale, safe, uleiuri germane, uleiuri auto germania, lubrifianti auto germania, truck, germany motor oil, performanta, camion, camioane, piese, piesa, autocamioane, remorci, semiremorci, piese schimb camioane, piese import camioane, piese vehicule comerciale, camioane, piese camion, filtre, filtre aer, filtre combustibil, filtru ulei, semiremorca, filtru, filtru combustibil, uleiuri industria alimentara, uleiuri nave, aditivi auto;

#finke, #aviaticon, #finkeaviaticon, #finkeoil, #finkeoilteam, #finkeoilromania, #lubricants, #motoroil, #germanymotoroil, #germanlubricants, #hoyergroup.

 Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul Sc Finke oil srl si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

Sc Finke oil srl isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

 


AcasaAcasa

jax logo


Copyright 2006-2009 Finkeoil srl. Toate drepturile rezervate.

Designed by GREENSOFT Computers