Finke oiljax logo

Newsletter

Uleiuri pentru industria feroviara 2 produse

Uleiuri pentru industria feroviara
Gama de produse Finke Aviaticon include uleiuri de motor, transmisie si hidraulice de inalta performanta produse si ambalate in Germania, in concordanta cu cele mai stricte si severe standarde de calitate.

Finke Aviaticon Turbo Super 15W40
Ulei pentru motoarele de locomotiva.
Clasificari: MB 228.3/229.1, MTU Type 3, MAN 3275, Volvo VDS-3, E5 / E7, A3 / B4, CI4/SL.
Ulei mineral SHPD pentru motoare performante feroviare si navale, cu alimentare naturala sau turbo. Se poate utiliza si pentru motoarele diesel stationare.

Finke Aviaticon HD-B SAE 40
Ulei fara zinc pentru motoarele de locomotiva.
Clasificari: API CF-2, API CF/CD, General Motors, Caterpillar 360
Ulei monograd de mare performanta pentru motoarele de locomotiva diesel, cu alimentare naturala sau supraalimentare, de mare capacitate, cu rotatie medie sau mica, care functioneaza in conditii grele.

Finke Aviaticon HD-B SAE 30
Clasificari: API CF, pentru motoarele de locomotiva.
Ulei monograd pentru motoare diesel cu rotatie medie si mica, care functioneaza in conditii grele de exploatare. Adecvat pentru motoarele locomotivelor de tractiune, motoare de vapor si pentru alte motoare stationare diesel cu alimentare naturala sau supraalimentate moderat.

Vaselinele speciale si de uz general Finke Aviaticon sunt unsori avand la baza uleiuri minerale sau sintetice atent selectionate, cu tehnologii de fabricatie moderne, ce asigura o calitate si performante deosebite intr-o varietate mare de conditii de operare in industria feroviara.


jax logo


Copyright 2006-2009 Finkeoil srl. Toate drepturile rezervate.

Designed by GREENSOFT Computers