Finke oiljax logo

Newsletter

Uleiuri pentru industria maselor plastice 0 produs

Uleiuri pentru industria maselor plastice
Gama de produse Finke Aviaticon include uleiuri de motor, transmisie si hidraulice de inalta performanta produse si ambalate in Germania, in concordanta cu cele mai stricte si severe standarde de calitate.

Uleiurile hidraulice sunt uleiuri de extrema presiune de inalta performanta, create special pentru sistemele si utilajele hidraulice din fabrici, masini si unelte industriale, platforme de ridicare si prese.

Sisteme hidraulice care functioneaza in conditii de temperaturi si presiuni mari. Rulmenti si mecanisme multifunctionale.

Sisteme hidraulice cu circuite de control si comanda de mare sensibilitate, care functioneaza in conditii de temperaturi si presiuni ridicate.

Uleiuri pentru transmisie si compresoare potriviți mai multor producători de utilaje din industria prelucrării maselor plastice.
Gama de vascozitati propusa: 32; 46 si 68.

Vaselinele speciale si de uz general Finke Aviaticon sunt unsori avand la baza uleiuri minerale sau sintetice atent selectionate, cu tehnologii de fabricatie moderne, ce asigura o calitate si performante deosebite intr-o varietate mare de conditii de operare in industria maselor plastice.pagina in constructie

Nu exista nici un produs in aceasta categorie.

jax logo


Copyright 2006-2009 Finkeoil srl. Toate drepturile rezervate.

Designed by GREENSOFT Computers